10

På tide…

Mens vi har pakket toogtres kilo dansk, flot Jersey, har Oline spist Lego™.

Måske ikke helt, men i hvert fald noget, som ligner. Ikke dansk, men sendt fra… man skulle jo tro, at det var en tanke; New Jersey. Hendes amerikanske ven; Eric, er ualmindelig flink til at sende pakker til hende. De indeholder ofte forskellige, eksotiske udgaver af slik, vi slet ikke ser herhjemme. Det er sjove pakker at få, synes hun. Verden er alligevel ikke større, end det stadig er spændende at modtage pakker fra den anden ende af verden.

Slikket deler hun ikke gerne, så jeg ved ikke, hvordan disse klodser smager, men sikkert sødt og kunstigt, som det meste slik tager sig ud med mine smagsløg.

Jeg håber ikke, at hun har spist for mange. Om lidt sætter vi gang i frisk Jersey. Jeg tror det ender med en hakkebøf med bløde løg eller måske krydrede små bøffer til at fylde i sprøde, varme tortillas. Man kan aldrig vide. Om lidt ved jeg og det er vel i grunden også på tide.

Du vil sikkert også kunne lide