43

Honey, så sød som…

Så nåede jeg til vejs ende. Af en eller anden grund er jeg blevet rigtigt ringe til de sidste og egentlig ganske hyggelige afslutninger på mine strikkeprojekter, nemlig hæftning af tråde, isyning af knapper og lignende, men nu tog jeg mig lige sammen i går aftes, da hjernen alligevel havde kappet forbindelsen til virkeligheden.

Efter en hyggelig times tid, kunne Honey lægges i vaskemaskinen til en blid omgang uldvask. Shampoo i begrænset mængde var ledsager på den nervepirrende tur, men alt gik godt og det hele endte, efter min beskedne mening, lykkeligt.

Fakta:

Design: Honey Cardigan af Helga Isager (Opskriften på Honey Cardigan har jeg hentet i Boligliv, nummer 10, 2010).

GarnCashmere/Uld i farverne Camel og Tobak fra Garnudsalg.dk. Cardiganen er blød som i  B L Ø D og jeg kan slet ikke vente med at få den i brug. De fibre er virkelig lækre og lune. En vinterglæde bliver de.

Pinde: 3 og 3½ – naturligvis mine elskede KnitPro hurtigstrikkere i metal.

Garnforbrug: 365 gram. Der er brugt cirka 150 gram Camel (to tråde sammen) og cirka 215 gram Tobak (tre tråde sammen).

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Jeg elsker, elsker og elsker den cardigan allerede. Den er absolut dejlig og kunne sagtens få en søster, som så skulle have hellange ærmer. Jeg er vild med den.

Vil du se flere billeder af Honey, kan du finde dem på min profil på ravelry.

Du vil sikkert også kunne lide