16

Fri nu!

Jeg nåede ikke det, jeg skulle. Jeg når det heller ikke. Jeg har ikke tænkt mig at prøve. Jeg har tænkt mig, at jeg skal holde fri. Nu.

Du vil sikkert også kunne lide

16 kommentarer

 • Avatar
  Svar
  KirstenK
  17. november 2010 at 22:52

  Jamen jeg er også med i den klub, hvor medlemmerne ikke nåede det de skulle…det ville også være halsløs gerning at prøve…så nu vil jeg også holde fri! God aften til dig!

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   18. november 2010 at 16:46

   Kommer tid, kommer råd, Kirsten ,-)

 • Avatar
  Svar
  Frau Putz
  17. november 2010 at 22:40

  Tror det var en klog beslutning. Ind imellem er det bedre at lade opgaverne ligge – og sætte alt ind på at genoplade batterierne. Så viser det sig ganske ofte, at opgaverne klares en del lettere, end på småflade batterier.
  – eller endnu bedre: Ind imellem viser det sig, at opgaverne faktisk slet ikke skal løses alligevel, men det kræver som regel langtids-“syltning” ;)

  KH Karina

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   18. november 2010 at 16:46

   Det var sådan, det var nødt til at være, Frau Putz – og for øvrigt er det jo sådan, at venter man tilstrækkeligt længe, ender det med at opgaver er forvitret. Jeg er bare ikke god til at vente så længe ;-)

 • Avatar
  Svar
  Dortheivalo
  17. november 2010 at 22:36

  Hav en god og afslappende aften. Pas på dig selv de sidste to og resterende dage i denne uge og hold en velfortjent weekend,- jeg tror, du trænger til det og måske endda en forlænget een af slagsen?

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   18. november 2010 at 16:45

   Jeg trænger helt vildt, Dortheivalo :-)

 • Avatar
  Svar
  ThinkingSpace
  17. november 2010 at 20:50

  God og klog beslutning. Hav´ en rigtig dejlig aften! :-)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   18. november 2010 at 16:44

   Det blev en aften lige efter mit hoved. Ah… :)

 • Avatar
  Svar
  Mette
  17. november 2010 at 20:46

  Så er vi to! Jeg har lagt min mindste datter i seng og nu er det tid til at svinge benene op på sofaen og drikke en kop kaffe og ordne lidt på Nettet. Det er november, mørkt og koldt. Jeg savner sommerens smukke lys, men jeg kan ikke ændre årstidernes gang. Så hellere sidde her og hygge mig mens jeg kan. Forude venter resten af en hård uge.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   18. november 2010 at 16:44

   Det er godt, at man kan samle kræfter i sofahjørner, når det bliver mørkt og gråt derude, Mette :-)

 • Avatar
  Svar
  Sole
  17. november 2010 at 20:20

  Fornuftig beslutning – og med en god kop the så kan det da kun blive godt!!! Må lige se om ikke jeg kan finde tid til en tur omkring dit thekops-indkøbssted, når jeg kommer til Aalborg i næste uge!!

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   18. november 2010 at 16:43

   Det kan anbefales, Sole – faktisk ville det være synd at gå glip af, synes jeg :-)

 • Avatar
  Svar
  fisefornemme Pernille
  17. november 2010 at 19:56

  Øv bøv, jeg kan ikke holde fri… har en spanskaflevering, som jeg skal have lavet, men jeg tror jeg tar en kop te og tænder nogle stearinlys :-) Det ser så hyggeligt ud på billedet!

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   18. november 2010 at 16:43

   Jeg håber du kom i mål med det spanske, Pernille :)

 • Avatar
  Svar
  Marianne
  17. november 2010 at 19:30

  Lyder som en klog fra beslutning fra en klog Liselotte ;)
  I må have en rigtig dejlig aften i godt selskab af hinanden :)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   18. november 2010 at 16:43

   Det blev en dejlig aften med ro og fred :-)

  Byd gerne ind