17

Det er ganske vist

Hvordan kan det lade sig gøre, at der er omtrent tusmørke klokken 14.54? Det hører da ingen steder hjemme og det er helt sikkert ikke mig, der har bestilt det! Næ, man når jo absolut ingenting på sådan en dag, hvor man først slippes ud i friheden klokken 15.

Oline kunne fortælle mig, at det er fordi det er TT (Trist Torsdag) hvis eneste kur er bagerkager.

Måske husker du sidste års himstregimser hos bageren på Frederikstorv? Hvis ikke, kan det ikke anbefales at stifte bekendtskab. Nu er du advaret! De står dernede i vinduet nu igen. Det er blevet november og traditionen tro, er der nu kødfarvede *hoooost* Julelys på tapetet igen. Dem købte vi ikke!

Vi endte ved vores egen bager, som kunne tilbyde både den ene og den anden fristelse, men ingen kødfarvede, hvilket passede mig svært godt. Nu er der drukket fælles kaffe og Kenneth og Oline er rendt af huse, for i morgen er jo en ganske særlig dag. At du ved det.

Mig? Jeg er i gang med en monstersolid omgang soffritto. De skal få, skal de!

Du vil sikkert også kunne lide