30

Tirsdagsglæder

Jeg har opvaskemaskine og det er derfor yderst sjældent, at jeg vasker op i hånden. Jeg kan altså godt. Jeg gør det bare ikke. Unødvendigheder skal man luge ud i, hvis de ikke bringer glæde eller overskud.

Hvis du så godt efter tidligere, kunne du se mig stå med opvaskebørsten og mit nye krus. Forsigtigt blev det sæbet ind, skyllet og tørret. Bagefter blev det fyldt med varm, velsmagende kaffe.

Denne morgen glæder jeg mig over, at der findes så mange betænksomme mennesker i verden og jeg  jubler over sneen, der daler fra en vintersort himmel og kun lader sig afsløre, når det daler forbi gadelygterne. Jeg glæder mig til at møde ind på arbejde og blive mødt med Lisbeths glade “godmorgen“. Jeg elsker når Lone ankommer og det ude fra gangen lyder “godmorgen“. Der er simpelthen mere end nok at glæde sig over. Tirsdag bliver snehvid, iskold og helt igennem dejlig, er jeg sikker på.

En god én til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide