24

Indhentning

Som jeg dog har hygget mig i dag. En dejlig dag med den dejligste gæst, hyggelige opgaver og tilpas med aktivitet til, at jeg ikke lægger mig tudende hen over spisebordet nu, hvor jeg faktisk er hundesulten, men stadig venter på Kenneth, som er ude for at sende en halv millionmilliard pakker til strikkelystne mennesker i ind- og udland. Halleluja for jer :-)

Jeg har fået sådan en bette hyggetjans denne morgen. “Kan du ikke lige pakke lidt kasser for mig?”, lød spørgsmålet og selvfølgelig kunne jeg da det. “Det er sådan en i stedet for en blomst ting“, sagde manden og efterlod mig med usamlede, men lækre papkasser. Han burde vide bedre, men det endte med at lykkes, så ingen af os skal vist klage.

Efter pakketjansen nåede jeg tre maskinfulde vasketøj, grafikopgaver til et 12-tal og en stak oprydningsmodne papirbunker. Jeg nåede ikke at støvsuge. Jeg nåede heller ikke at stryge det tøj, jeg havde planer for i morgen. Jeg nåede ikke at bage den appelsin-/mandelkage, som måske skal deltage juleaften og jeg nåede heller ikke at strikke det, jeg havde drømt om.

Om lidt sætter jeg det lange ben foran og sprinter ind i sofaen, hvor jeg i hvert fald har tænkt mig at prøve at nå og indhente lidt af det sidste.

Du vil sikkert også kunne lide