31

Snehyggeøjeblik

Hold da op, som det har været hyggeligt at sidde indenfor og de store, luftige snefnug dale mod jorden, men at sidde indenfor er ikke det samme som at have en fornemmelse af, hvor meget sne der rent faktisk er kommet. Det er meget. Mere end jeg havde forestillet mig.

Oskar og jeg er vilde med sne. Vi kan lide det. Vi elsker at gå lange ture i snevejr med røjser, hue og luffer til mig og en lang snor til ham. Sådan blev det ikke i dag. Der ventede praktiske ting herhjemme, så ingen lange ture til os. Vi nåede til gengæld at runde haven og det er nu også en udmærket erstatning i en snæver vending.

Oskar kan godt få sne nok, men der er lang vej endnu. Lige nu er han bare legesyg og glad. Han springer rundt, hopper mellem driverne og elsker, når jeg gider smide snebolde efter ham.

Han er en frisk syvårig. Altså hund.

Du vil sikkert også kunne lide