28

Mandarin Clara

Søndag er søde afslutninger på små strikkeprojekter, som nu er tørre og klar til at finde vej til småpiger.

Èt af dem er en mandarinfarvet luksussag til vinterkolde småpiger. Jeg tror lige, at jeg kender en, som kan passe, så det skal da forsøges. Det er en kollegas datter, som er akkurat lige så yndig som sit navn. Hun hedder Amelie og mandarin vil klæde hende, er jeg sikker på, men det er jo ikke sikkert, at hun er enig. Mor må tage den med hjem og spørge.

At strikke af lyst betyder, at der ind imellem ryger småt af pindene, som under ingen omstændigheder kan passe herhjemme. Heldigvis er jeg omgivet af unge kolleger, som har småbørn der passer mine strikkerier. Tingene skal nok få ben at gå på. I morgen tager jeg vesten med på arbejde, hvor den kan ligge og vente på, at Amelies mor kommer forbi :-)

Fakta:

Design: Clara af Karin Vestergaard Mathiesen

Garn:  Cashmere/Uld i 6/2 i farven Mandarin fra Garnudsalg.dk. Vesten er akkurat så blød som sådan en skal være, når man er en lillepige.

Pinde: 4 – naturligvis mine elskede KnitPro hurtigstrikkere i træ.

Garnforbrug: 99 gram.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Jeg har strikket den største størrelse i opskriften efter at have regnet lidt på strikkefasthed og kalkuleret mig frem til, at det ville ende med en størrelse 6 år, hvis jeg fulgte opskriften på pind 4 og med den lækre uld/cashmere. Det kom til at holde stik. Samlet brystvidde: 60 cm, som svarer perfekt til en vest til en seksårig.

Vil du se flere billeder af Mandarin Clara, kan du finde dem på min profil på ravelry.

Du vil sikkert også kunne lide