13

Mandagsvintervejr

Udenfor er alt hvidt og aflysninger præger morgenradioen, mens jeg sidder og nyder stilheden med en kop morgenkaffe. Om lidt skal bilen snebefries, men inden den tid skal jeg lige nå at vågne. Jeg har sovet ualmindelig ringe i nat og er ikke mange glade sild værd, men det kommer. Giv tid og jeg er klar.

Om lidt vil jeg sluge de sidste mundfulde kaffe og begive mig ud i vejret.

Oline håber til sidste sekund, at skolen aflyser, for der kom en pakke i weekenden. Hun har selvfølgelig læst alle bøgerne for flere år siden, men nu har hun investeret i hele pakken så at sige. Den frister og at være sneet inde med J.K. Rowling er nok slet ikke tosset, men det kommer altså ikke til at ske. Skolerne på landet aflyser deres skolebusser, men i byen? Nej, herinde er der – omend i begrænset omfang – sneryddet.

Må du få en snefyldt, men praktisk gennemførlig mandag :-)

Du vil sikkert også kunne lide