10

Vi opruster

Så skal jeg da ellers love for, at vinteren er kommet til Danmark og den har tilsyneladende ikke til sinds at smutte igen lige med det vuns, så vi opruster. Oline og jeg mangler vinterstøvler. Vi mangler ikke støvler, men vinterstøvler. Sådan nogen, som kan tåle lidt af hvert og ikke mindst den model, der luner om kolde vintertæer.

De er allerede en mangelvare i Aalborgs skobutikker, så vi tyer til udlandet, som må lægge ryg til vores ønsker om tørre, varme tæer. Trawl er en af vores spidskompetencer og det ser ud til, at vi er landet på støvler, som dur og kan sendes til adressen. Nu mangler vi bare lige ham med skejserne. Han kommer hjem, når han er færdig med at køre Aalborg rundt med pakker, der skal sendes fra mere end ét sted. Upraktisk? Jeg si’r ikke noget…

Frosten bider derude, så indenfor har vi tændt en million stearinlys og fundet plaiderne frem. Vi orker ikke fryse og jeg er tæt på at synes, at jeg har fortjent en hjørneplads i sofaen under et af de lune. Der kan jeg så sidde resten af aftenen, mens jeg lader mig opvarte af Oline som tak for, at jeg har sørget for tæernes overlevelse denne vinter. Fair? Ja, det tror jeg da nok, at jeg synes :-)

Du vil sikkert også kunne lide