13

Visuelt udfordret

Jeg har siden i går ikke kunnet uploade fotos på bloggen. Det kan godt gøre et visuelt anlagt menneske handlingslammet. Sådan et menneske er jeg, så nu sidder jeg her og kan slet ikke finde ud af at opdatere sådan for alvor. Jeg mangler jo muligheden for at smide billeder ved ordene.

Danmarks absolut rareste tekniske begavelse er gjort opmærksom på problemet. Jeg er sikker på, at han er i gang med at prøve at løse det også, men det driller tilsyneladende, så jeg prøver at være tålmodig og glædes over de fuldstændigt tilfældigt fremkomne nøglehuller, der opstår undervejs når det lykkes at uploade et enkelt billede. Så sker det, at det bliver et billede, som er sådan lidt underligt, fordi jeg bare lige skulle teste om nu…

Billedet her passer nu fint. Lys kæmper mod mørket og lyset vinder her i mit køkken, hvor varme, te og pebernødder forsøder en onsdag fuld af de sødeste mennesker. De allersødeste er Kenneth, som er travlt optaget af verdensfirmaet, hvor han implementerer dankort (jubi, så nemt det så er) og Oline, som lige har tændt for en stak nyankomne spil til hendes Playstation. Nå ja, vi skal da ikke glemme Oskar, som absolut er den allersødeste hund i hele verden, når han sniger sig op på køkkenbænken overfor mig og lægger sig lige ovenpå radiatorens varme, mens han kigger veltilfreds over bordkanten og blinker til mig.

PS – i aften gider jeg gerne en omgang varm kartoffelsuppe med sprødstegte bacontern og hjemmebagt brød. Det skal jeg ikke have. Øv.

Du vil sikkert også kunne lide