17

Så er det december

Søndag er at stå op til lyset fra granguirlanden på bjælken i køkkenet. Jeg kommer med det samme i julestemning. Jeg skutter mig, da jeg trisser ud i den kølige gang . Lyskæden udenfor spejler sig i sneen. Fnug vælter ned fra himlen. Det sner. Fint og flittigt. Meget julet.

I dag skal der vindes garn, pakkes Garnblomster og hygges med mor, som elsker vores søndage side om side ved hver vores krydsnøgleapparater. Jo, hun synes selv, at det er den allerhyggeligste måde at fejre sin fødselsdag på. Med en kop kaffe, mandariner og brunkager, radio og hyggesnak inde i verdensfirmaet.Så skal det være sådan. Vi elsker også at have hende med, når vi tilbringer søndagen derinde.

I dag har Kenneth besluttet sig for, at han vil lave en lækker middag til hende. Vi har naturligvis også en overraskelse til hende, men den kan jeg af gode grunde ikke røbe. Hun bliver glad, er jeg sikker på.

Først kaffe, vaskemaskine og en vækning af Oline og Oskar. Så er jeg klar.

Du vil sikkert også kunne lide