19

Med ekstra flødeskum

I dag er yndlingsdagen. Med flødeskum på. Og så endnu mere flødeskum ovenpå…

Kildeparken i mandags var uden mennesker, men med numser.

Først arbejde og så endelig Hanne. Vi mødes oppe i byen og så skal vi på julemarked. Vi skal ose, snuse og hygge. Vi skal drikke kaffe, snakke og grine. Vel skal vi og jeg glæder mig helt vildt, for det selskab kan I roligt misunde mig :-)

Senere i dag kører BMW’en op på gårdspladsen. Så griner jeg lidt i skægget og driller søster lystig med hendes trang til hjul (for sådan har jeg det jo slet ikke), krammer livet omtrent ud af hende og Heidi og skynder mig at få dem indenfor, inden de kan nå at fortryde. Så er der dømt weekend med endnu mere hygge, flere grin, kærlighed og spil. Åh, som vi skal hygge os. Have det dejligt og nyde, at vi har hinanden.

Kærlighed. Det er ren kærlighed, det hele. Jeg glæder mig.

Hov, jeg glemte det næsten, men go’ weekend og go’ røv ;-)

Du vil sikkert også kunne lide