14

Morgenmørkestund

Om lidt kommer lyset, er jeg sikker på. Lige nu er der stadig morgentusmørke. Lyset har ikke travlt i disse dage. Man må tænde selv eller nyde mørket. Jeg tænder, for jeg nyder det stille hus og et strikketøj. Det er Sannes Viggo, der er på pindene. Det er en rigtig sød striktrøje, som er konstrueret, så man hygger sig undervejs.

Der skal strikkes to, så jeg tager dem i små bidder. Det haster ikke, så der er givet plads til pauser med andet på pindene også. Jeg strikker fortsat på Umaro og Kim Hargreaves Ford, så jeg glæder mig til juleferien, som først indfinder sig efter torsdag. Så skal der strikkes, kigges film (vi har et hav, som endnu ikke er nydt) og julen skal nydes i store slurke. Inden er der dage med gaveindkøb, madforberedelser og som sagt arbejde, men allerførst er der en hel, lang søndag i det dejligste selskab, jeg kan forestille mig. Annemette og Heidi er her fortsat. Det elsker jeg.

Du vil sikkert også kunne lide