19

Ind og ud i en fart

Jeg er begavet med mennesker, som elsker mig. Det er en rigdom af den allerfineste slags. De forkæler mig også. I julen har det givet sig udslag i ikke alene en julemorgengave, men også yderligere et par stykker i sammen boldgade, men denne gang fra min yndlingsleverandør af smykker; nemlig Athena Smykker i Algade.

Kenneth havde valgt et armbånd til mig. Jeg ved af erfaring, at jeg nogen gange skal give tingene tid, før jeg pludselig opdager, at de er blevet uundværlige. Jeg prøvede også med dette armbånd, som var meget smukt og anderledes, men jeg kunne alligevel mærke, at det ikke helt var mig. Det faldt ligesom ikke på plads på min arm. Den slags tager Kenneth aldrig fortrydeligt op, så han agerede chauffør tidligere i dag, så jeg kunne komme ind og snuse lidt i butikken.

På vej derop passerede vi byens smukke lys, som dannede den fineste kulisse for den times tid, vi havde afsat til gavebyt og udsalg.

Niki, som er indehaver af Athena Smykker, har gennem de sidste mange år lavet smykker, som falder i min smag. Store, tunge sølv-/guldsmykker med volumen. De er opmærksomhedskrævende og det kan jeg lide. Det var da også hendes ting, som med det samme fangede min interesse. Allerførst et smukt armbånd, men faktisk synes jeg, at jeg har så mange smukke armbånd, så i stedet vendte jeg blikket mod ringene.

Jeg fandt to, jeg virkelig godt kunne lide. Jeg kunne slet ikke finde ud af at vælge. Først prøvede jeg den ene. Så den anden. Sådan fortsatte det i en uendelighed, mens jeg skiftevis afkrævede Kenneth og ekspedienten svar på hvilken én, der klædte min hånd bedst.

Til sidst opgav Kenneth. “Vi tager dem begge, tak“, hørte jeg ham sige og den slags tager jeg altså heller ikke spor fortrydeligt op, hvis du vil vide det ;-)

Bagefter nåede vi omkring Salling, hvor Kenneth fandt et par jeans og det var så vist det udsalg for os. Vi havde brugt vores time og ville egentlig hellere hjem til en kop varm te. Som tænkt, så gjort. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide