26

Av!

Og så blev jeg lige nedlagt af en ryg og en nakke, som bestemt ikke brød sig om at komme på arbejde igen. Nu har jeg taget hovedpinepiller, sovet et par timer og efterfølgende opbrugt kvoten for varmt vand i 2011, så om lidt tager jeg ind på arbejde og forsøger mig med at få det til at fungere.

Måske vi snart skulle tilkalde en ergoterapeut? Jeg tror det.

You Might Also Like

26 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  6. januar 2011 at 11:41

  Der skal bestilles ergoterapeut og det i en fart, for vi er ydermere belastet af et skævt gulv. Vi bor i en gammel, skæv ejendom ;-)

 • Avatar
  Reply
  Pernille Aarseth
  5. januar 2011 at 12:19

  Ergoterapeut hér! :)

  Det kunne godt lyde som om der skulle ses noget på arbejdstillinger og evt. også noget med arbejdets tilrettelæggelse. Du arbejder formentligt meget med skulderne hævet og det belaster de små muskler i skulderregionen. (Men det skal undersøges ved at se dig i aktion på jobbet.) Samtidig kan det sætte en hel lavine i gang, når det kommer til overbelastning i armenes andre led. Så få en undersøgelse af dine arbejdsstillinger!

  Kærlige hilsner,
  Pernille

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth Bula
  4. januar 2011 at 22:18

  Neineineinei… dette passer jo aldri, men rett etter ferie er da utgjort i høyeste potens! God bedring.

 • Avatar
  Reply
  KirstenK
  4. januar 2011 at 20:08

  Avs avs, ja jeg har ikke nogen gode råd, men sender alligevel tanker om god bedring til dig…

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  4. januar 2011 at 19:59

  Jeg kan klart anbefale body-sds… Det gør ondt men er helt fantastisk.

 • Avatar
  Reply
  Camilla Foldager
  4. januar 2011 at 19:56

  Jamen dog, jamen dog. Ind under varmelampen med dig og god bedring.
  Selv hygger jeg mig med resterne af et hold i nakke jeg fik for 3 måneder siden, som jeg gik for længe med inden jeg kom til kiropraktor.

 • Avatar
  Reply
  kirsten pauli
  4. januar 2011 at 19:52

  thinking of of you, take care..

 • Avatar
  Reply
  Wong Wai
  4. januar 2011 at 19:09

  Æv os`!!!
  Pas på dig selv og dine ;-)

  Go`bedring, Liselotte :-)

 • Avatar
  Reply
  Linda
  4. januar 2011 at 18:30

  Øv!

  Og så lige ovenpå sådan en mandag-efter-juleferie. Jeg håber du bliver frisk lynhurtigt … eller langsomt og sikkert ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anita
  4. januar 2011 at 18:15

  Hei Liselotte

  Jeg har nettopp kjøpt ditt mønster Bellflower, og så ville jeg gjerne forsøke Kenneth’s garn til denne. Hvilken kvalitet vil du anbefale meg til denne?

  Og så vil jeg selvfølgelig ønske deg riktig god bedring her fra Norge!!

 • Avatar
  Reply
  Irene
  4. januar 2011 at 17:47

  Puuuuuust til dig og stort heleknus!

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  4. januar 2011 at 17:26

  Øv og æv og av!
  Pas nu på din lettere slidte krop, det den magter skal ikke kun bruges på jobbet…

 • Avatar
  Reply
  Sidse
  4. januar 2011 at 17:15

  tsk tsk tsk… kunne du måske prøve at gøre det her, når jeg ER i Aalborg, så det ville være muligt at jeg måske kunne gøre noget ved det?.. Aij det er for træls.. (c: For dig..

 • Avatar
  Reply
  ThinkingSpace
  4. januar 2011 at 17:10

  Ryg- og nakkesmerter er noget af det værste. Pas godt på dig selv. :-)

 • Avatar
  Reply
  Anette Linnea
  4. januar 2011 at 16:56

  Synes ofte det er i skiftet mellem “travl hverdag” og “fri tid” at dårligdommene melder sig. Ofte starter jeg week-end med hovedpine – sådan lidt urensnings-agtigt.
  God bedring til dig.

 • Avatar
  Reply
  Bolette Gaia
  4. januar 2011 at 16:18

  øv øv og god bedring .. jeg har fridag efter en arbejdsdag det var allerede tiltrængt men så går jeg amok med oprydning og deslige ..håber det hele arter sig .. er selv stadig på nedsat tid efter novembers / decembers voldsomme bækkenanfald .. er på vej tilbage sådan noget gåt sgu så lllllllllaaaaaaaaaaaanggggggggsssssssssssommmmmmmmmmt god bedring Liselotte :-)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  4. januar 2011 at 14:58

  Æv for dig! Kender alt til nakkesmerter mm. ( jeg har slidgigt i nakke/skuldre). Kan anbefale en såkaldt ‘frøpose’ der skal lunes i microovnen før brug. Jeg mener at vide, at den indeholder boghvedegryn. Nå, vil også lige fortælle, at der igen er Kærlighedsbrød i min ovn, denne gang med en skvat rugmel i … er meget spændt på resultatet. Rigtig god bedring til dig.

 • Avatar
  Reply
  Aud Marit Jonasdotter Skjær
  4. januar 2011 at 14:35

  God bedring! Ja, en ergoterapeut vil nok kunne hjelpe. :-)) (Jeg er en av slagsen…)

 • Avatar
  Reply
  Louise
  4. januar 2011 at 13:33

  Rigtig god bedring!
  Jeg behøver ikke skrive, du skal passe godt på dig selv, for det ved jeg, du gør :)
  Kram Louise

 • Avatar
  Reply
  Lene
  4. januar 2011 at 13:00

  God bedring, din stakkel.

 • Avatar
  Reply
  Ella
  4. januar 2011 at 12:38

  Av for pokker da, Liselotte – øhhh, ergoterapeuten, har hun ikke været der endnu? ……..

  Rigtig god bedring, din stakkel :-)

 • Avatar
  Reply
  Ann-Christine
  4. januar 2011 at 11:30

  Av for den da! Det lyder ikke rart.

  Efter jeg havde fået Johan og Julie fik jeg rigtig ondt i ryggen (tvillingegraviditet, amning og mange år ved PC) Jeg startede til pilates og det gjorde underværker på ryggen og alle spændinger i nakken forsvandt. Jeg gik der to gange om ugen og det virker altså. -samtidig er det – og yoga – nok den eneste form for motion som jeg virkelig nyder. Det er godt for både sjæl og krop. Ved ikke om det var noget? :-)
  Rigtig god bedring til dig

 • Avatar
  Reply
  Therese
  4. januar 2011 at 11:18

  Æv, noget lårt ! Håber du kommer ovenpå igen snart. Måske noget ergo, fys, kiropraktor el. ville være en god idé, ja.
  Kram

 • Avatar
  Reply
  Gitte J
  4. januar 2011 at 11:04

  Puha hvor træls – også efter en dag på arbejde, jeg holder med dig i, at der er behov for en ergoterapeut. God bedring.
  Jeg tænker stadig over det med garnet, har ikke glemt dit råd.

 • Avatar
  Reply
  capac
  4. januar 2011 at 10:48

  Og fysioterapeut. Mange kærlige hænder… God bedring

 • Avatar
  Reply
  Hege
  4. januar 2011 at 10:39

  Uff, høres ikke noe godt ut *klem* Håper det ikke utvikler seg mer, god bedring!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)