11

Hyggeinficerede torsdagssysler

Torsdag er den rene og skære hygge. En erstatningsfri for i går landede i min turban og man skulle være et skarn, hvis man ikke formåede at omsætte den i egenomsorg af allerbedste slags. Humørbestemt aktivitet i et omfang, hvor man absolut ikke risikerer udmattelse. Jeg er mester i den disciplin.

Jeg har småting, som trængte til en stoppenål og lidt kærlighed og når først tingene er færdigmonteret med knapper og sirligt hæftede ender, er jeg altid svært tilfreds med mig selv.

Det er vintertid og en uldvest er det helt rigtige at lade ungerne omfavne af. Jeg gentager succesen med Askeladens gennemprøvede opskrift på babyvesten. Jeg har ikke tal på, hvor mange jeg efterhånden har strikket, men de kan ikke tælles på to hænder alene.

Det er en genial model, som dækker meget bredt i størrelser. Her er den strikket i dobbelt tråd og på en pind 4, så den passer 2-3 årige små krudtugler med hang til farver. Jeg ved lige, hvem der skal have denne her. Hun er en lille hidsigprop, som nok kan trænge til lidt ekstra sjov. Hendes mor vil formentlig ikke mene, at det er nødvendigt med mere, men hvad ved mødre om den slags? Ikke ret meget ;-)

Fakta:

Design: Babyvest fra Askeladen

GarnBlackhill Højlandsgarn fra Garnudsalg.dk i forskellige farver fra garnkurven. Jeg er svært tilfreds med resultatet og er sikker på, at den er lige akkurat så sjov, som sådan én skal være, når man er to.

Pinde: 4 – naturligvis mine elskede KnitPro hurtigstrikkere i metal.

Garnforbrug: ialt 76 gram.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Jeg har strikket lige præcis som opskriften beskriver. Det er alletiders model, som er gennemtestet af mere end én generation, så if it ain’t broken, don’t fix it :-)

Vil du se flere billeder af Babyvesten, kan du finde dem på min profil på ravelry.

Gratis opskrifter på lignende babyveste finder du her:

Isagers strik med rester.

Babyundertrøje af Ruth.

Babyvest fra Familie Journalen.

Du vil sikkert også kunne lide