29

Go’ fredag til dig

Hold nu op, som det her ikke er for hvide mennesker, men tidlig er nødvendig, når man skal være i hovedstaden om et øjeblik. Jeg rejser let og det betyder blandt andet, at jeg lader kameraet blive hjemme. Det er uvant og jeg bliver nærmest nøgen, men jeg sparer på fysikken for øjeblikket og det betyder altså, at alt ikke livsnødvendigt ryger til fordel for en let skuldertaske, som kan bæres uden anstrengelser af nogen art. Motiverne vil stå i kø. Jeg ved det bare!

Resten af fredagen er helliget horisontudvidelse, gode kolleger, et rendezvous med søster lystig og en ny bil, som skal køres hjem i stalden. Gid jeg havde sovet mere end de knapt fire timer, min overaktive hjerne tillod mig. De ville have gjort gavn sidst på dagen, er jeg sikker på.

Kan du have en fantastisk fredag. Det vil jeg!

Du vil sikkert også kunne lide