20

Jeg elsker dem!

Annemette kom ikke for det bare sjov. Hun kom for at nusse, pusle og give omsorg, nu vi begge var nedlagt. Hun tog så lige det lange ben foran og gik i gang inde i verdensfirmaet også. Nu er der taget et kæmpestort nap derinde. Vægge er pudset og malingen fundet frem. Om et øjeblik er vi meget tætte på at være færdige med det meste af rummet, som skal fungere som lager og showroom. Det bliver fantastisk godt.

Har jeg nogensinde fortalt dig, at jeg elsker hende? Det gør jeg. Min verden ville være frygtelig fattig uden min søster. Hun er mig og jeg er hende. Ikke på den omklamrende måde, men hun er der og jeg er her, og det at vide lige præcis det, er en fantastisk gave at have fået med i livet. Jeg kan slet ikke forestille mig livet uden hende. Hun er der altid for os. Altid. Jeg elsker hende!

Kenneth er endelig oppegående igen. Han går godt nok som Quasimodo, men han går. Krabber sig af sted. Det er fint nok, for det betyder, at han endelig er i stand til at ekspedere i firmaet. Han skynder sig. Han skynder sig alt hvad han kan. Det elsker jeg ham for.

Tak for jeres tålmodighed :-)

Du vil sikkert også kunne lide