22

Mådeholdsregnormsrygrad

Først kom Lisbeth og sikke dejligt det var. Det var alt for længe siden, at vi havde snakket sammen. Verden skulle vendes og det blev den. Der var noget at vende. Der blev heldigvis også plads til lidt brød og kage og den slags, for det er vigtigt at holde maveskindet fra rygraden. Det lykkedes, skal jeg hilse og sige.

Lisbeth havde det smukkeste tørklæde med til mig. Blomster og farver, som gør mig glad. Det første jeg gjorde, da Lisbeth var gået, var at finde min nye, smukke Ibenholt-broche og med den fæstne tørklædet til halsen. Det har siddet der siden.

Lisbeth blev afløst af Lene, som gjorde mig meget glad ved at orke, at kigge forbi direkte efter arbejde. Hun kom med en skøn pose fyldt med lækkerier. Der var blandt andet chokolade til den søde tand, figenkompot til osten og to forskellig slags te. Vi nåede ikke at smage nogen af dem, for jeg havde allerede brygget, men i dag skal jeg smage den te med fersken, som duftede så vidunderligt.

Lene havde også fastelavnsboller med. Vi havde allerede kage på bordet, så idéen var, at hun skulle tage bollerne med hjem til landmanden, men det glemte vi, så i går aftes fik vi kæmpestore, søde og cremefyldte fastelavnsboller til kaffen. Uha, som jeg spiser igennem i godt selskab. I går var jeg kun i godt selskab hele dagen, så i dag må jeg vist indtage med mådehold.

Som om…

Du vil sikkert også kunne lide