13

Smukkere hos smukkere

Jeg ved ikke med dig, men herhjemme elsker vi at pleje håret med god shampoo. Den tilbyder frisøren gerne, men jeg synes ofte, at den er alt for dyr. Det er den af indlysende grunde. Frisøren skal tjene på salget og det betaler du og jeg selvfølgelig for.

Faktisk er jeg alt for nærig til den slags, for en rigtig god shampoo er kostbar.

Herhjemme sværger vi til Kerastase. Ella introducerede os til Nutritive, Bain Oleo Curl og siden har vi ikke brugt andet. Krøllet hår får den mest fantastiske spændstighed og næres, så det ses. Duften er diskret. Det betyder meget for os, for vi er alle en smule oversensitive i forhold til festlige, frugtcocktails og kokosinspirerede dufte i garnet.

Som sagt er den slags kostbart, men hos Smukkere kan det købes i alvorligt fornuftige mængder og allerbedst til virkelig fornuftige priser. Én liter shampoo. Sådan! Næsten én liter balsam. Sådan! Pumpe på toppen og så holder sådan en omgang for øvrigt i så lang tid, at du slet ikke kan drømme om det. Og vi har langt hår.

Jeg vil tro, at vi ved at handle hos Smukkere, sparer flere tusinde kroner om året. Leveringen er meget hurtig og stabil, servicen gennemført i orden og så vil jeg gætte på, at der også er en fristelse for dig derude, for de har ikke kun Kerastase, men et meget bredt udvalg af lækkerier til absolut billige penge. Jeg anbefaler dem varmt – og nej, jeg er IKKE betalt af dem. Jeg synes bare, at de er værd at have øje for, når man gerne vil dyrke lidt selvforkælelse og samtidig spare penge, som kan bruges på andre sjove ting :-)

Du vil sikkert også kunne lide