40

Pyha, endnu en gang…

Jeg skal da lige love for, at man får lov til at vente ude i verden. Sikke et held, at der så er masser af årsgamle ugeblade at lade sig underholde af, mens man venter. Og saftevand. Og søde mennesker. Og så lige dem med influenza, for de synes åbenbart, at det er topgod stil at sætte sig i et stopfyldt venteværelse også. Jo, jeg véd, at det var influenza, for hun sagde det selv. Højt. Mente vel, at vi skulle have ondt af hende. Jeg havde mest lyst til at sende hende hjem. Ikke for hendes skyld, men for vores. Sådan et fjols.

Endelig, efter timers venten, var det min tur. Ufarligt, men upraktisk er vist kodeordene her. Så er alt jo godt.

Jeg havde fået en uklædelig væskeansamling omkring såret. Såret blev åbnet, renset og plastret (ydrkkk). Heldigvis er ansamlingen formentlig kun uklædelig og ellers aldeles harmløs, men for en sikkerheds skyld, er jeg sat i antibiotikabehandling. En af dem, der gi’r genlyd. Og sendt til sårtjek om en uge. Om to uger tager vi en ultralydscanning, selvom kirurgen ikke mente, at der var grund til bekymring. Overhovedet. Han var kun stærkt utilfreds med arret.

Faglig stolthed er noget, jeg kan forholde mig til, så at jeg er ligeglad med et ar, som måske alligevel ikke bliver sytrådstyndt, hjælper jo ingenting, når hans stolthed er på spil. “Jeg laver det om, hvis ikke det er pænere om et år“, var afskedssalutten og jeg syntes ikke det var tiden for en lang, filosofisk snak om det at leve med et ar kontra så meget anden elendighed. Jeg er vild med ham. Han er en dygtig kirurg og et endnu bedre menneske. Hvis han har brug for et pænt ar, så er det sådan. Jeg har bare brug for, at intet farligt er på spil. I nat kan jeg sove.

Camomille i skiftevis to og én tråd Blackhill Højlandsuld i farven Stubmark.

Om to sekunder vil jeg fejre hjemkomsten med en tur i vaskemaskinen for mit nye Camomille. Det bliver godt, kan jeg allerede se og noget skal der immervæk til, for at dække de pelikanlignende tilstande der fortsat hersker i min halsregion.

Alt er godt. Jeg er taknemmelig. Og så ligner jeg gerne en pelikan en tid endnu. Okkedog så gerne :-)

Du vil sikkert også kunne lide