6

Lørdagsaktiviteter

Lørdag er store vaskedag. Jeg skal love for, at også tre mennesker kan samle til hobe. Vasketøjskurvene er bristefærdige, men kun en kort tid endnu. Jeg er forlængst gået i gang. Der skal gøres rent bord, inden vi i den nye uge stævner ud med retning mod Berlin. Oline har tekstiler, som er de absolut eneste, der dur. Jeg har bare nogen, jeg kan lide og derfor godt gider pakke ned. Det sidste gør sig vist også gældende for Kenneth. Pragmatikere med hang til det gode og rene, det er os.

Ind imellem vaskene når jeg en pind eller to – og en kop kaffe eller to. Jeg nyder at sidde ved spisebordet med Oline overfor.

Jeg strikker automatstrik. Det hviler, får en genoplivning, hviler, får en… o.s.v.

Det er verdens kedeligste strikketøj, men belønningen kommer, når jeg har udstået strikkestraffen og anstrengelserne ender som et kæmpestort, blødt og 50 x mindst 200 cm sving-om-halsen. Det kunne godt kandidere som bilstrik, når vi kører på vinterferie. Faktisk sagtens.

Du vil sikkert også kunne lide