16

Berlin, we’re back!

Bare lige lidt op ad Kurfürstendamm og til højre…

Vi er landet og har været nede for at få lidt mad i maverne. Ingen stor oplevelse, men som Oline sagde, så er forskellen på god mad og mad, at det første spiser man af, til man ikke kan mere. Det andet spiser man af, til man er mæt. Man kan se på mig, at jeg er forkælet med det første og derfor havde jeg sikkert godt af det sidste.

Vi fik nogle bøffer, som vi måtte sende ud til endnu en tur på grillen. Oline og jeg kan lide rødt kød, men det skulle vise sig, at vi er ret enige om, hvornår en bøf er rød og hvornår en bøf er rå.

Nu er vi landet på værelset og Oline har fundet ud af, hvad hun gerne vil være, når hun bliver stor…

Hun vil være hotelpudekaratemester og bruge resten af sit liv på at forfine teknikken og blive verdens bedste til at tildele hotelpuder karatehugget over alle karatehug. Præcist. Nøjagtig i midten og med nøjagtig samme kraft, så alle vil genkende mesterens hug. Ikke sådan noget sjusk, som det ovenfor.

Mig? Jeg vil bare lægge hovedet lige dér, hvor hulningen er. Om to sekunder…

Du vil sikkert også kunne lide