13

Underholdning til en cupcake

Der er gang i mit køkken i dag…

Oline bager cupcakes. Hun var allerede i gang, da jeg kom hjem. Jeg tænker, at det er godt og heldigt, at hendes fremtid ikke afhænger af de cupcakes, for så er jeg bange for, at jeg kunne se frem til livslang forsørgelse, hvis det var tilfældet. Hun er nemlig ikke den hurtigste speedbåd i havnen, men hun skal nok nå i mål og det sidste ER heldigvis det vigtigste lige nu.

Når hun bager, ender det altid med, at jeg er mere involveret, end jeg egentlig orker, men jeg gider heller ikke være en sur prut, så jeg snupper i stedet et par afsnit af Vagn i Indien, mens jeg strikker stædigt og tålmodigt på de tynde pinde med verdens blødeste og bedste uld til glæde og senere gavn. Når Oline kommer forbi og fremviser en mistænkelig tynd dej, nogle æggehvider, som er perfekt skilt fra blommerne (man skal vel også roses ind imellem) og ellers bare har brug for et godt råd, kan jeg med sindsro stoppe Vagn, vende opmærksomheden mod hendes cupcakes og siden starte, hvor jeg slap med at opleve det eksotiske og smukke land, der huser en sjettedel af verdens befolkning.

Jeg kan gå til og fra takket være DR NU, som huser tonsvis af de udsendelser, jeg ikke lige nåede at se, men egentlig godt gad. For et par uger siden så jeg DR2’s temaudsendelse om kussen. En herlig programrække. Se dem, hvis du orker og ellers er der en ordentlig bunke andre udsendelser, som ligger til fri afbenyttelse, så du kan vælge andet end de tilbud vi præsenteres for aften efter aften og som jeg efterhånden synes er en skændsel.

Du vil sikkert også kunne lide