21

Fredagsduften

Anne har introduceret mig til Molecule 01 fra Esentric Molecules. Den introduceres med disse ord:

Molecule 01 består af én ingrediens, “Iso E Super”, som er et molekylært duftstof, der normalt kun bruges i små mængder i parfume. I stedet for at udsende en duft af de traditionelle duftnuancer, så udvikler Molecule 01 sig i kontakten med den varme hud, og kommer og går derfor som dagen skrider frem. Resultatet af Molecule 01 er en unik glød og udstråling hos brugeren, som virker næsten feromon-agtigt på personerne omkring denne.

Duften kommer og går. Den var gået, da jeg skulle dufte den på Anne første gang, men pludselig var den der og duftede fantastisk. Jeg fik et testsprøjt i Salling og duften blev ved med at invitere til et nærmere bekendtskab over de næste par dage på trods af mere end et bad. Jeg var forelsket og bestilte duften. I går havde jeg den på for første gang. Jeg har haft Oline hængende i skørterne lige siden. Hun er forelsket i den ligesom mere end én har spurgt til min parfume.

Dufte elsker jeg. Denne her er klart en vinder. Den skal følge mig ind i fredagen, som er arbejde, frisør og til sidst weekendgæster, så der er god grund til at hoppe ud i dagen med begge ben.

Må du få en forrygende frisk og fantastisk fredag :-)

Du vil sikkert også kunne lide