28

Hyggearbejde

Jeg har hygget igennem på den arbejdsomme måde i dag. Dagen har inkluderet det dejligste impulsive besøg af Ella og siden Ole, som måtte finde sig i at vente, fordi Ella og jeg var optaget af et samarbejde, som bestod i Ellas vinding af garn og mine ringe evner til at samle papkasser. Det hele lykkedes nu alligevel og måske er du den heldige, som modtager en pakke, som Ellas flittige hænder har været omkring og min talentløse omgang med tapedispenseren tydeligvis også har mærket. Indholdet er der i hvert fald ikke noget i vejen med :-)

– og så kom sommergarnet…

Og der blev båret indenfor og båret indenfor og båret…

Det var akkurat ligesom juleaften, for det var garn fra en ny leverandør. Det er altid frygteligt spændende at se, om garnet lever op til både forventningerne og ikke mindst de kvalitetskrav, som Kenneth altid stiller til fibrene. Når man bestiller langvejs fra og kun har set små, beskedne prøver, er det naturligvis altid med en del sommerfugle i maven, man åbner kasserne, men her var der virkelig ikke grund til andet end højlydt jubel. Sikke lækkerier. Han er bare så dygtig, synes jeg :-)

Baby Alpaca og bomuld, hvis jeg husker rigtig…

Den mest fantastiske blanding af hør og bomuld…

– og en helt igennem og totalt jubelglad samling af det smukkeste Kid Mohair.

Der er mere, men jeg husker slet ikke, hvad han viste mig. Garn efter garn. Farve efter farve. Forelskelse efter forelskelse.

Jeg tror, at han får det hele lagt på de virtuelle hylder i weekenden og, om fotografen og vejret vil, måske endda lidt tidligere, men det får tiden vise. I hvert fald er der fantasiske kvaliteter i de mange, mange kasser, han har båret indenfor i dag, mens jeg fik mindre og mindre albueplads. Til sidst var der heldigvis så tæt derinde, at jeg blev nødt til at holde fyraften. Det er vel i grunden også på tide.

Du vil sikkert også kunne lide