24

Mere tid, tak

Gid døgnet havde flere timer, men uagtet at jeg ind imellem synes, at der er indignerende få timer at gøre godt med, er det alligevel lykkedes mig at få strikket endnu en Jenny & Villy og denne gang i størrelse 2-3 år.

Slet ikke tosset…

Jeg har eksperimenteret lidt med lukketøj og afsluttende kanter og jeg ender altid der, hvor jeg har forfærdelig lidt lyst til at skrive alt for konkret, men mere har lyst til at komme med forslag og inspiration. Mon det går an, tænker jeg så. Nogen vil gerne have helt konkrete anvisninger med antal og rækker, mens andre gerne bare snupper idéer og gør dem til deres egne. Jeg er selv den sidste slags, så derfor er det sikkert så svært for mig, at blive diktatorisk.

Der er fortsat et stykke vej, inden der foreligger en opskrift, men jeg er kommet et godt skridt nærmere. Nu mangler jeg bare, at vi indfører døgnet med 36 timer.

Du vil sikkert også kunne lide