13

Det er koldt derude…

Det er torsdag og frosten har bidt sig fast i græsplænen, hvor den ligger hvid og stædig. Bilruderne fordrer skraber og halsen tørklæde. Man troede jo lige, men sådan skal det altså ikke være. April er lunefuld. Skiftevis løfter om forår og trusler om tilbagevenden til vinter, men jeg lader mig ikke kyse.

På spisebordet står mirabellegrene. De blev taget indenfor forleden dag og nu blomstrer de smukt. Her er foråret ankommet.

I dag skal solen skinne. I dag skal jeg arbejde og det med det lange ben foran, så jeg skal gøre mit bedste, for om et øjeblik har jeg påskeferie. Den er meget velkommen, men kræver også, at jeg har fod på en hel del mere, end jeg i virkeligheden har fod på.

Mig skal den ikke snyde. Jeg overhaler om et øjeblik, så jeg kan sætte mig med korslagte arme og vente på, at den skal ankomme fredag over middag.

Rigtig god og solrig forårstorsdag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide