21

Tirsdag

Tirsdag er så varm, at man skulle tro, at det er sommer. Ikke at jeg har mærket noget som helst til det, for…

Tirsdag fik jeg de længe ventede knapper… og tabte hele den ene pose på gulvet, hvorefter jeg brugte LANG tid på at finde og samle op…

Tirsdag fik vi sekshundredeoghalvtreds kilo garn leveret, pakket ud, tjekket og båret indenfor… OG sat på hylderne…

Tirsdag fik vi pakket de aller-, allersidste pakker, vi gerne ville have ud inden påsken rammer, for hvem vil ikke gerne bruge påskedagene til at hyggestrikke lidt med det nye garn?

Nu er det i hvert fald en mulighed. For nogen. Andre skal til forretningsmiddag og tale engelsk. Hvis altså ikke jeg falder i søvn over bøffen, for hold da lige fast i tungen på et æsel, som jeg snart trænger til at lave ingenting og det må gerne ske med næsen i solen og et strikketøj mellem hænderne. Snart, sagde jeg!

Du vil sikkert også kunne lide