23

Man skal beslutte sig…

Jeg har været vågen klokken to, klokken kvart i tre, klokken fem og klokken seks, hvor jeg endelig stod op.

Hvad sker der lige? Jeg har ferie! Jeg skal sove længe, være doven og ikke lave mere end allerhøjest nødvendigt, men det er bare slet ikke sådan dagene hverken begynder eller ender. De er fyldt op med aftaler, arbejde og tidsrøvere, jeg ingen indflydelse har haft på, så måske det er derfor, jeg skal op klokken seks. Så jeg kan nå at nyde, inden det hele går løs? Jeg har i hvert fald tænkt mig at gøre lige netop det. Den første kaffe er drukket, der er strikket en pind eller to og først nu overvejer jeg at blive en smule praktisk.

Om nogle timer kommer Kenneths engelske forretningsforbindelse. Inden skal jeg lige nå en halv million ting, men først skal jeg mærke, at jeg har ferie. Man skal bare beslutte sig for, at det er nu. Jeg har besluttet mig.

Du vil sikkert også kunne lide