19

At glæde sig…

I dag er solskin på næsen, ingen pligter og kun en stak fornøjelser, som skal nydes med begavet opmærksomhed.

Første del af dagen er helliget familien, mig og ingenting. Solen finder snart vej til terrassen og en kop kaffe og stille nydelse med en god bog og strikketøj indenfor rækkevidde er så absolut i højsædet, selvom vasketøjet nok ikke slipper for min opmærksomhed en lille del af dagen. Rene tekstiler er en nødvendighed, for vi skal ud i verden og det er ikke tilstrækkeligt med tilfældigheder, hvis vi skal nyde begavet, som intentionen er.

Vi skal nordpå. Ikke før senere i dag, men så drager vi mod lyset og den høje himmel og lader Oline passe sig selv og dyreparken. Med sindsro.

Vi skal mødes med dejlige venner og vi skal sætte livsglæde, nydelse og venskab i højsædet.

Sådan skal det være på en skærtorsdag, hvor chancen for den dejligste aften kommer forbi. Vi griber den og sætter kursen mod kanten af verden.

Derude på kanten af verden, vil vi se solen gå ned over Vesterhavet, mens vi vender opmærksomheden mod mennesket.

Verden er i konstant forandring for vores to familier, så der er meget at fortælle, meget at dele og meget at diskutere og veje i retning af det absolut bedste for de, der er involveret. Mange skibe er sat i søen og de har dygtige kaptajner ombord, men det kan være rart at låne en anden mands kikkert, når der spejdes efter nye og eksotiske destinationer.

Foto: lånt på facebook hos Villa Vest

Vi skal sidde i de smukke lokaler på Restaurant Villa Vest, hvor vi skal nyde udsøgt mad, dejlig vin og det allerbedste selskab, vi kan forestille os.

Jeg glæder mig…

Du vil sikkert også kunne lide