18

Sæt i gang…

Så er hverdagen her igen. Både inde og ude. Sikke et held, at tågen ligger tungt og skygger for sol, varme og lyst til udeliv. Sikke et held, når i dag er indeliv ved skrivebord og skærm. Sikke et held…

Jeg har nydt påsken selvom travlhed afløstes af fysiske udfordringer og forhindringer. Måske nåede vi ikke alt det, vi drømte om, men vi nåede til gengæld så meget andet. Sol på næsen og frisk luft er to af de vigtigste ingredienser i de sidste mange dages energidrik ved navn forår.

Om lidt er det tid for gensyn med gode kolleger. Arbejdet venter. Det er helt i orden med mig. Jeg skal igen drikke te, spise knækbrød med brie, grine, så jeg knækker sammen på midten og nyde, at det er Lone, der sidder lige overfor. Vi har nymalet lokale og næsten frie hænder til at indrette en arbejdsplads, som bliver rar for alle, der kommer forbi.

Det skal gøre godt med sådan en tirsdag. En god én til dig også :-)

Du vil sikkert også kunne lide