12

Smuk fredag i Aalborg

Mens hele verden – inklusive kollegerne – er gået amok i bryllupsrus og tvangsindlægger mig til lyden af et engelsk giftermål, jeg havde glemt alt om, sniger jeg mig til en kort tur ud i byen.

Jeg løber et ærinde, som på smukkeste vis præsenterer et forårsramt Aalborg. Jeg elsker det!

Jeg tager smutveje gennem porte, langs smalle stier og forbi vandløb ikke alle ser. Jeg kan dufte kirsebærblomster og solskin. Jeg kan høre lyden af mennesker, som nyder foråret nede på Mølle Plads.

Da jeg vender tilbage, er lyden af kollegerne tydelig. De kommenterer livligt på kjoler, hatte og mennesker. De følger levende med i noget, som vist burde kalde på mine kvindegener, men jeg vil hellere billedredigere. Jeg har fingre i Anne Dorte. Måske jeg skulle give hende en turkis halvfjerdserøjenskygge? Bare fordi jeg kan…

Man bliver glad i maven af sådan en fredag med lys, luft og gode pauser. Tak :-)

Du vil sikkert også kunne lide