14

Lidt lugter der vel altid…

Vi bor oven på Smedekroen. Det er hyggeligt og giver ind imellem anledning til nogle sjove oplevelser. Der er underholdning for en femmer, når der en sjælden gang er optræk foran døren, men ellers må jeg sige, at det er hyggeligt naboskab. Der er dog én enkelt ting, som indikerer, at jeg aldrig nogensinde kommer til at opholde mig i længere tid dernede.

Om mandagen, når jeg ankommer på kontoret efter en dejlig, lang weekend, er det første jeg gør at åbne alle vinduer på vid gab. Der skal gennemtræk til…

Her lugter af gammelt, brugt askebæger. Virkelig!

Det gjorde der også dengang, jeg endnu røg. Det er ikke noget nyt og det er ikke, fordi jeg har udviklet oversensitive sanser, hvilket ellers er noget, jeg ind imellem tenderer efter at være stoppet med cigaretterne, selvom jeg prøver at lade være. Det er måske mere signifikant nu med røglugten, men det har altid været et grundvilkår på første sal. Der er ingen vej udenom. En udluftning og så kan ugen begynde. I morgen er det knapt så slemt, for det er ikke længere hengemt, men her vil sikkert lugte af de cigaretter, der er røget på Smedekroen, siden fyraften.

Spørg om vi bor til leje i et gammelt hus? Åh ja. Og her lugter af kålprut i hele opgangen. Kloakkerne kan ikke følge med, siger kommunen. Så tror jeg nok, at jeg synes, at de skal få fingeren ud og udvide det knappenålshoved, de skyller midtbyens efterladenskaber ud af.

Vi har en fest, har vi. Og vi kan prutte, uden nogen opdager det :-)

Du vil sikkert også kunne lide