18

En af de gode…

Jeg er forlængst landet på kontoret. Jeg sidder og venter på “en voldsom dag“, for det har vi nordjyder i vente ifølge morgenens radioværter. Regn, rusk, hagl og tordenvejr lover de. Det er svært at forestille sig, for lige nu er der sol og blå himmel. Ind imellem driver en ensom sky forbi Frederikstorv, men det er det.

Jeg indretter. Jeg er i gang med at etablere nye rutiner, nye veje at gå og nye stier at træde. Jeg gør det sammen med Lone. Vi flytter rundt, installerer, leger, ønsker og sukker, når tingene driller, men det er sjovt og dejligt. Det er også et stort arbejde. Det tager lang tid at få indrettet en arbejdsplads, som kan alt det, jeg gerne vil, at den skal kunne, men jeg nærmer mig. I disse dage har jeg suverænt enevælde at gøre godt med. Lone er i Staden. Det er med at udnytte den slags.

Mens jeg arbejder på at skræmme livet af hende, kommer gode kolleger dryssende forbi. Det bliver en god dag.

Du vil sikkert også kunne lide