10

Tirsdagsfornøjelser

Det kræver sin kvinde at være mig for øjeblikket, synes jeg. Kald mig bare kylling. Eller svagelig. Eller en tøsetøs. Arrangementet med dobbeltarbejde gør indhug i de i forvejen tyndt belagte energihylder på lageret inde i baglokalet, men succes skal man aldrig klage over og jeg glæder mig over hver eneste pakke, jeg får lov til at spænde tape omkring. I dag er det blevet til en snes, tror jeg. En dejlig dag :-)

Mens jeg har pakket for en syg mand, er mit pæretræ sprunget ud. I snevejr.

Maj er forunderlig og pæreblomster er små mirakler.

Om lidt må jeg smide stængerne op i sofaens bedste hjørne, nulre tæer på den trætte mand og nusse nakkehår på hende, den smukke unge kvinde, jeg bor sammen med. I grunden er jeg ualmindelig heldig.

Du vil sikkert også kunne lide