26

Jeg må insistere!

Pæonerne er ved at se lidt matte ud. Ligesom mig, men jeg kommer efter det. Fordi jeg kan og fordi jeg vil!

Jeg skal jo på kæresteweekend om et øjeblik. Det sidste er vigtigt, for det er sørme ved at være rigtig lang tid siden vi sidst havde en weekend sammen, hvor vi ikke lige rundede garnudsalget, så vi trænger vist til at se andet end Tjørnevang, som har en eller anden underlig indvirkning på alle de gode intentioner om ikke at arbejde, men udelukkende slappe af. Nu kan vi da blive tvunget. Tvunget til at nyde det dejligste selskab, de smukkeste omgivelser og en unik mulighed for at dele tid til andet end pakning. Måske vi skulle lege kærester lidt? Jeg tror det og så er det jo ucharmerende at gø som en sæl, nyse hver gang man ser solen og have nødig at gemme Kleenex i alle lommer, så jeg satser stort på, at jeg er frisk og hostefri om en times tid eller to. Tålmodighed? Er det ikke en by i Rusland?

Oline glæder sig helt vildt til at skulle passe hele menageriet. Der skal vist være hygge, veninder, god mad og masser af film på programmet hele den weekend, hvor hendes forældre er væk. Hun skal være så velkommen, bare jeg får lov til at se Tåsinge.

Jeg må insistere!

Du vil sikkert også kunne lide