30

Det har vi da aldrig brugt i min familie!

Jeg er ikke færdig med alle de igangværende projekter. Slet ikke, men derfor må man jo gerne have det sjovt…

I går aftes eksperimenterede jeg med garn, opskrift og en idé om at forenkle. I dag sagde Kenneth så, at jeg simpelthen er nødt til at strikke med orange! Orange?

Jeg er stadig i tvivl, så jeg går lidt rundt og kigger på farven. Orange? Jeg har da alligevel aldrig brugt orange. Aldrig, men den er smuk til sort.

Jeg smager lidt på den. Jeg kan slet ikke finde ud af, hvad jeg skal mene. Farven er jeg vild med. Idéen ligeså, men kommer jeg til at bære orange? Det skal jeg simpelthen, hvis jeg ender med den farve, for der venter et meget stort arbejde forude og det skal ikke ende i skabet. Det skal give en glad mave, hver gang jeg tager det frem fra skabet og lægger tandhjulet til rette på mine skuldre.

Orange?

Du vil sikkert også kunne lide