20

En mulighed

Sommerferieplanlægning elsker jeg som oftest. I år er vi i hus med sommerferien. Det er dejligt at vide, at vi skal gense Provence. Jeg er klar, kan jeg mærke, men ind imellem falder jeg alligevel over steder, som gemmes, som små, mulige sommerferiejuveler.

Det her kunne da sagtens være en mulighed engang…

Jeg kan snildt se os i en af de charmerende beboelsesvogne og så er det også stedet, hvor vi igen kunne få prøvet vores talent for at bo tæt uden at skulle udfordres på navigation samtidig.

Historien er, at der løber sigøjnerblod i mine årer. Om det er sandt eller ej har jeg aldrig fået undersøgt, men jeg er helt sikker på, at jeg ville føle mig hjemme i en af de smukke vogne, der kan lejes på pladsen. Jeg elsker at bo småt, når jeg holder ferie. Jeg behøver ikke meget plads indendørs, hvis jeg har albuerum udenfor. Det har man her.

Området omkring pladsen ser ud til at være helt og aldeles øde og uden forstyrrelser af nogen art. Der ligger byer indenfor rimelig afstand, men det er ude på landet, hvor der er højt til himlen og stille, når man har brug for det og så ligger Amsterdam ikke mere end godt 30 kilometer væk. En smuttur, hvis du spørger mig.

Tænk at kunne kombinere sommerferiesjælsforkælelse med shopping i min absolutte yndlingsby. Det her har potentiale. Måske næste år eller året efter…

Du vil sikkert også kunne lide