20

Ingen pauser er også at være smart i en fart…

Der er dejligt ude i verden i dag. Jeg har droppet alle pauser i dag, for til gengæld at holde tidligt fri. Sådan et vejr skal nydes, mens det er her, har jeg besluttet.

Solen er nået til terrassen. Kaffen kan jeg snart få brygget og så skal du bare se mig få fundet strikketøjet frem. En time skal gøre underværker for alting. Jeg er sikker. Jeg trænger til at vegetere og finde Liselotte. Alt for meget rumler i mit liv. Ikke personligt, men omkring mig, rumler det. Der er tordenvejr flere steder, end jeg bryder mig om. Snart må solen gerne titte frem der også, for det er barske livsvilkår nogle af dem, jeg holder af, har fået tildelt. Nogle er helt derude, hvor det for alvor er alvor og andre er der, hvor kærlighed og omsorg stadig kan gøre den afgørende forskel.

Jeg vil gerne gøre en forskel. Det skal man, hvis man kan, er min grundholdning. Ind imellem gaber jeg bare over så meget, at jeg til sidst hverken kan finde roen indeni eller for den sags skyld Liselotte.

Om et øjeblik går jeg på jagt. Jeg skal have fundet mig. Jeg er vigtig.

Du vil sikkert også kunne lide