18

Dagens mest tåbelige gøremål…

– må have været, da jeg fyldte en balje med varmt sæbevand og hældte klemmebeholdningen deri.

Jeg er meget lavteknisk og brugsorienteret når det kommer til tøjklemmer, så de skal kort fortalt fungere, klemme tilpas og være tilgængelige altid. Derfor står mine klemmer ude under det halvtag, hvor jeg tørrer tøj. De står i en kurv og det er året rundt. Fordi jeg er lavteknisk, har jeg ikke præventivt forsøgt mig med at pakke klemmerne ind i meget andet, end den gamle, slidte kurv. Ikke noget med inderpose, lukkemekanismer eller andet, som kunne gøre noget godt for både klemmer og ikke mindst mit vasketøj.

Forleden dag havde jeg vasket hvidt. Jeg tog et frisk greb i kurven, placerede klemmerne og glemte så alt om det hele indtil tøjet skulle nedtages. Nu med sorte aftegninger efter beskidte klemmer.

Den slags hedder også forfra, om igen eller tåbeligt, så derfor har jeg nu et nydeligt sammensurium af klemmer liggende ude i den friske blæst på terrassen. Noget skal man jo bruge tiden til.

Du vil sikkert også kunne lide