12

En nat bliver det sommer…

I dag er årets første officielle sommerdag. Pibende kold vind fejer hen over min have, hvor valmuerne danser livligt, mens jeg er med Oskar ude, for at tjekke, at alting står, som det plejer.

Jeg fryser, for en tynd trøje gør ikke tilstrækkelig forskel og sommer kan det vel næppe kaldes, når temperaturen er, som den er. Måske den kommer senere, den længe ventede sommer. Jeg håber det, for jeg trænger ærlig talt. Jeg mangler d-vitamin og solskinskys. Heldigvis venter Provence forude, for jeg er efterhånden alvorligt bekymret for, om jeg nogensinde får oparbejdet et fornuftigt sommeroverskud her i landet. Øv, for den danske sommer er verdens bedste, når den ellers gider indfinde sig.

Vejret forærer intet væk i dag. Til gengæld danser mine valmuer og det gør glad helt ind i kernen. Jeg trænger til det. Jeg er tung indeni. Der går nogle øjeblikke, inden jeg husker hvorfor. Ubevidst har kroppen lagret, at i dag er dagen. I dag er af afgørende betydning for en hel masse mennesker, jeg holder af. I dag er skæbnesvanger for dem. Det fylder også indeni mig.

Mine tanker kredser om den forestående operation. En stor, omfattende og risikofyldt operation. Det kan ikke være anderledes.

Jeg samler alt god energi og sender det i den retning, hvor det gør mest gavn i dag. Mine tanker følger efter og det kommer de til at gøre mange gange i løbet af dagen. Jeg håber det allerbedste. En nat bliver det sommer.

Du vil sikkert også kunne lide