15

Det store i det små

Det bliver en vidunderlig sommerdag i dag…

  • Purløgblomster er fantastiske. De duver stille for vinden, mens de stilfærdigt pynter i bedet med krydderurter.
  • Min kaffe smager, så englene synger. Den er etiopisk, kostbar og pengene værd. Så er det noget ved.
  • Jeg har lige fået en glad sms fra mor: “Vi er lige tjekket ind og sidder nu og nyder en kop kaffe”. Hun rejser til Toscana med sin søster om et øjeblik. Måske jeg kan se dem på himlen, når de forlader Aalborg og det glæder mig, at de er sunde, raske og friske og stadig har mod på ture ud i verden. Livsappetitten fejler ikke noget.
  • Resten af min familie sover. Her er helt stille og i en times tid endnu er huset mit. Jeg nyder stilheden og om lidt vil jeg sidde på terrassen med kaffe, en god historie i ørerne og et strikketøj mellem hænderne.
  • Livet er temmelig godt.

Du vil sikkert også kunne lide