16

En go’ film skal ses i sofaen…

Lt. Aldo Raine: You know somethin’, Utivich? I think this just might be my masterpiece.

Vi snuppede lige en Tarantino i går aftes, da dagen forlængst var gået på hæld. Inglorious Basterds blev det til og enten elsker man Tarantino eller også skal man holde sig langt væk, for ingen kan påstå, at den mand er helt gennemsnitslig.

Jeg er vild med hans måde at fortælle historier på, selvom hans forkærlighed for eksplicit at detaljeredegøre for enhver voldshandling ind imellem tvinger mig til at lukke øjnene. De har store knive. Og vilde blikke. Og som sædvanlig er der så meget underspillet komik, at jeg er flad af grin på sine steder.

Kender du ikke Tarantino, så skulle du tage en bid af hans filmunivers. Dit bliver aldrig det samme igen.

Du vil sikkert også kunne lide