12

En venlig uge

Jeg havde lige glemt, at solsikkemarker også er en stor del af øjets glæder i Provence. Nu huskede jeg det. Kan det mon snart blive ferietid?

Jeg gider godt, at det var lige før ferien nu, men forude venter nu alligevel en dejlig torsdag i godt selskab. Dagen byder på sol og sommer indtil eftermiddagen, hvor det hele afløses af regn og rusk, som vist stædigt holder ved i nogle dage. Min cykel bliver hjemme. Jeg snupper en gåtur gennem byen i stedet for, når vi kommer lidt længere op ad dagen. Forhåbentlig stadig i solskin, for så findes der ikke noget skønnere end chancen for en tur gennem Aalborg centrum. Her er smukt.

I morgen tager jeg til Fyn for at mødes med mine kolleger fra hele landet. Det bliver fantastisk. Dette er en venlig uge :-)

God og solrig torsdag til dig!

Du vil sikkert også kunne lide