16

Uden duft, tak

Mit operationsar må ikke få sol det næste år. For ikke at gå rundt med plaster tværs over halsen de næste mange måneder, har jeg været på jagt efter en god solcreme. Jeg har fundet den.

“Solcreme til kroppen med spf 50. Den første solbeskyttelse der har en beskyttende effekt på dna og gener. Sun Vivo er en anti-rynke solcreme, der modvirker pigmentpletter og giver huden fylde. Løftet om en smuk solbrun farve og en hud der bevarer sin ungdom.”

Jamen ikke et øje er da tørt efter sådan en introduktion, vel? Smuk, solbrun farve og en hud, der bevarer sin ungdom. Det sidste er jo ligesom for sent, men det er vel aldrig for sent at gøre noget godt, så jeg kører med klatten – om jeg så må sige – hver eneste dag.

Jeg er ekstremt konsistenssart, så ofte er jeg faktisk temmelig meget uvenner med mine solcremer. Jeg bryder mig ikke om fornemmelsen af at smøre en tyktflydende zinkliniment tilsat fed olie ud over hele kroppen. Der er simpelthen ikke grænser for hvad jeg kan få samlet op undervejs gennem dagen med en krop smurt ind i klister, så faktisk er sommeren ikke min yndlingstid hvad angår den slags, men jeg gør det. Jo, jeg gør det og faktisk er denne solcreme helt okay og det eneste minus er, at jeg aldrig nogensinde kommer til at forstå, hvorfor solcremer partout skal være tilsat parfume.

Denne her dufter så vredladent insisterende, at jeg helt har opgivet duftevand de næste mange måneder og vi taler altså bare om en mængde, der nogenlunde svarer til saltet til et æg. Det irriterer mig grænseløst, men jeg er uvidende om solblokkere uden duft. Kender du en?

Du vil sikkert også kunne lide