12

Reddet på målstregen

Niels er min helt. Han har reddet min sommerferie. Han har sørget for, at jeg kan skyde den i gang med en nødlappet tand, som snildt kan holde, til vi begge er hjemme fra ferie igen, for det er jo ikke slut endnu. Det er store ord, når jeg kalder den en tand. Det er ikke meget af den, der er tilbage, men det er nok. Det sidste er det vigtigste. Det ender godt.

Da jeg kom hjem, duftede gårdspladsen af lavendel. Mine lavendelhække er skamklippet af Kenneth i foråret, men de blomstrer trods alt og de dufter absolut vidunderligt lige nu. De minder mig om, at jeg rent faktisk har min første feriedag. Det er jo herligt!

Jeg skal assistere i verdensfirmaet. Det er ingen sag, når man har ferie. Jeg gider gerne indlede den med et bjerg af pakker, jeg ved bringer glæde, hvor de når frem. Det er et højst tilfredsstillende fritidsjob :-)

Du vil sikkert også kunne lide