13

Sommersendrægtig

Det er bare SÅ meget sommer i dag…

Jeg drøner ind og ud. Jeg er slet ikke ude og nyde. Jeg løber bare gennem vejret, for at komme om bagved og hænge tøj til tørre. Når det er gjort, løber jeg retur. Jeg véd jo, at der venter 14 intense dage med masser af sol og sommer om et øjeblik, så jeg ser stort på, at det vist allerede skal begynde at regne i aften. Jeg har råd til det.

Katostene er sprunget ud. Så er det virkelig højsommer. Den gør mig altid så glad.

Jeg drikker koldt og varmt, strikker, vasker og nyder, at ferien begynder at tage form. Vi skal nok nå det.

Det eneste jeg ikke når er, at aflevere denne lak til Ella. Det er bare så meget hendes farve. Hun testede den på sommerbrune fødder forleden og jeg kunne se, at den var helt igennem rigtig til hende. Jeg er selv meget forelsket i farven, så jeg tænkte, at jeg ville købe en til hende. Det var nemmere sagt end gjort, for den er fra en tidligere kollektion. Til sidst fandt jeg den på ebay.

Den ankom for nogle timer siden. Grundigt pakket i bobleplast og flere frimærker, end jeg nogensinde før har set. Den er helt ny og akkurat magen til min. Jeg glæder mig til, at kan aflevere den efter ferien. Sikke vi skal lakere så, Ella og jeg. Og grine.

Du vil sikkert også kunne lide