11

Lidt vrøvl

Dagens fineste afbrydelse var visit af My, min gode og sjove kollega.

My syntes, at jeg skulle have gaver, fordi jeg ind imellem strikker lidt til hendes skønne piger. Sådan er verden slet ikke. Jeg gør det af lyst og glæde og forventer intet til gengæld, men jeg blev nu rigtig glad i dag, hvor der var lækkerier til både gane og hjerne. De sidste bestod i en samling af det skønneste vrøvl.

My luftede for ikke så længe siden sit talent for at memorere vrøvl og jeg falder på halen over sådan noget. Jeg er stor fan af vrøvl og for øvrigt flittig bruger af det selv, så når chancen kommer for at udvide repertoiret, er det med at holde sig til. Jeg var chauffør i en bil med 4 kvinder den dag My citerede, så det der med ørenlyd var en by på den russiske tundra og jeg opgav andet end bare at nyde ordene. I dag fik jeg dem forærende…

Må jeg på det varmeste anbefale Jakob Martin Strids Min mormors gebis. Manden er talentfuld i alle retninger. Ordgøgler og gudsbenådet illustrator. Skynd dig ned forbi din boghandel. Det kan kun gå for langsomt.

Du vil sikkert også kunne lide